Sisteme de sonorizare - All in One

Avem o gamă largă de sisteme de muzică de fundal preconfigurate pentru cafenele care au create împreună cu proprietari de spatii pe baza cerințelor.

Crearea unei atmosfere calde și primitoare este vitală pentru orice cafenea, restaurant, sala de meeting, sala de curs, mall, magazin, deoarece asigură o experiență relaxantă pentru clienți și personal și este crucială pentru succesul afacerilor.

Avem sistemele noastre de amplificatoare și boxe audio sau sisteme Bluetooth, care sunt o soluție excelentă, perfectă pentru a adăuga muzică de fundal confortabilă în orice loc.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții ALl IN ONE pentru afacerea dvs., sisteme noastre complete audio sunt opțiunea perfectă. Cu o asociere Bluetooth simplă la orice dispozitiv inteligent, difuzoarele sau amplificatorul oferă o funcționare perfectă datorită unui design all-in-one nu necesită cabluri externe sau amplificare. Difuzoarele sunt excelente pentru afaceri, deoarece oferă o fiabilitate deosebită și pot fi furnizate intr-un design unic, astfel încât numai dvs. și personalul de încredere să vă puteți conecta.

Difuzoarele de perete de 100V Line și cu Impedanță Scăzută, elegante și moderne, sunt ușor de instalat și sunt excelente pentru camerele cu tavan în plan deschis, oferind un ton cald și neted. Difuzoarele de tavan sunt discrete datorită designului lor încastrat și oferă  o calitate excelentă a sunetului.

Nu gasiți un sistem care să se potrivească nevoilor dvs.? Nu vă faceți griji, una dintre echipele noastre cu experiență poate pune la punct un sistem de muzică simplă, format în jurul designului și cerințelor spatiului dvs.