Sisteme de sonorizare Horeca

Primul și cel mai important pas in achizitia unui sistem de sonorizare este sa alegi inteligent între opțiunile multiple atunci când vine vorba de cele mai bune sisteme de muzică pentru magazine, sali de curs, sali de conferinte, mall, cafenele sau restaurante!

Atunci când deschideți un magazin sau un restaurant sau pur și simplu modernizați unul existent, ca proprietar de afacere, doriți să vă asigurați că experiența pe care o oferiti îi va atrage pe oaspeți si vor deveni clienți fericiți, loiali și recurenți. Mai ușor de dorit decât de implementat. Dar nici lucrurile nu sunt atât de complicate. În primul rând, asigurați-vă că vă asigurați cele 4 componente tehnice ale unei experiențe de succes în magazin:

iluminare primitoare
atmosfera muzicală antrenantă
design interior atrăgător
personal de vânzări extrem de util

Vom parcurge doar pasul 2 si trei la finalul cărora veți fi decis care este setarea ideală pentru nevoile și bugetul dvs. în ceea ce privește:

1. atmosfera muzicală antrenantă

1.a)Este necesar sa cva selectati furnizorul de muzică (de ex. Radio, CD-uri, playlist MP3 sau serviciu de streaming). Licența drepturilor de autor potrivite - sau deloc licență - conform furnizorului de muzică pe care îl veți alege Fiți gata să vă implicați clienții intr-o atmosferă cu muzică usor de asimilat pentru a vă concentra asupra activității dvs. de bază!

2.b)un sistem de sunet care se potrivește cu mărimea magazinului sau restaurantului dvs.

Este posibil să aveți deja un sistem de sunet preinstalat în magazin sau doar să îl închiriați sau poate fi necesar să cumpărați și să instalați unul nou. Nu vă faceți griji!

Dacă aveți deja instalat un sistem de sunet „old-school”, este posibil să aveți un amplificator, un CD player, un tuner radio și câteva difuzoare cablate în toată locația dvs. Asta e super. Nu vă vom sfătui aici să instalați un astfel de sistem de la zero, deoarece trebuie să obțineți asistența unui tehnician pentru a instala tot hardware-ul. Va trebui să facă găuri în pereți și tavan și să treacă multe cabluri. Este un efort prea mare. Ne vom concentra pentru sluțiile muzicale profesionale, eficiente, personalizate și accesibile penrtru a gasi o modalitate excelentă de a configura un sistem fiabil și de înaltă calitate a sunetului.

Bugetul

Bugetul dvs. trebuie optimizat, ținând cont de calitatea amplificatorului și de numărul de difuzoare de care aveți nevoie? Contabilizați instalarea și cablarea profesională.
Trebuie să alegeti sistemul audio penru dimensiunea spatiului, nu invers. Unde vor sta clientii tăi? Cât de departe vor fi acestia? Se vor potrivi cu decorul tău sau se vor mixa ușor?

In mod real, sunetul pe care îl ofera sistemul dvs. de muzică este distribuit uniform cu o frecvență uniformă (maxime, medii, bas) în tot spatiul. Aveți nevoie de un mixer audio pentru a obține echilibrul volumelor și frecvențelor corect. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca muzica să copleșească consumatorul dintr-o anumita zona, în timp ce alții nu pot auzi nimic.

Căutați cel mai bun sistem de sunet pentru un mic restaurant, cafenea, spatiu comnercial, sala de curs, hotel samd? 

Viziteaza subcategoriile si produsele din oferta magazinului. Vei putea selecta echipamentul dorit; boxe de tavan, boxe decorative, boxe de perete, sisteme de amplificare, sound manager,  mp3 player, bluetooth audio speakers, conectica, stative, accesorii si multe altele