NUX MG-300 - Ar putea fi „cel mai bun" multi-FX de pe piață?

19-11-2020
NUX MG-300 - Ar putea fi „cel mai bun" multi-FX de pe piață?

NUX a prezentat procesorul multi efffect MG-300, despre care compania pretinde cu îndrăzneală că este „“dollar-for-dollar", cel mai bun multi-FX de pe piață”.

Unitatea compactă se mândrește cu modelarea audio bazată pe algoritmul TSAC-HD (True Simulation of Analog Circuit) al NUX, care oferă tonuri de chitară electrică de înaltă definiție, de calitate, cu o redare realista.

Un bloc pre-efect recreează o varietate de pedale clasice de overdrive și distorsiuni analogice, în timp ce efectele integrate includ chorus, flanger, phase, vibe, rotary, vibrato, delay, reverb și multe altele.

Există, de asemenea, 25 de IR-uri încorporate care combină patru simulatoare de microfoane clasice cu trei poziții, iar fișierele IR ale unor terțe părți pot fi încărcate prin intermediul software-ului de editare NUX QuickTone.

QuickTone poate fi folosit și pentru modificarea parametrilor, descărcarea patch-urilor și configurarea rutării USB-stream audio.

Alte caracteristici includ o pedală de expresie pentru a controla volumul și efectele, 56 de ritmuri de drums groove(opt stiluri de ritm, fiecare cu șapte variate diferite), looper de 60 de secunde și un egalizator global cu trei benzi.

 

Sistemul de sunet a fost proiectat de un expert pentru a dezvolta un ton atât de bogat, cât și delicat, arătând farmecul unic al pianului digital PRIMUS.

Designul elegant cu finisaj negru, dimensiunile reduse și suportul dedicat PRIMUS ST cu trei pedale fac din PRIMUS o alegere excelentă atât pentru exersare, cât și pentru divertisment într-un mediu casnic.