NUX Ace of Tone Dual Overdrive

26-01-2022
NUX Ace of Tone Dual Overdrive

NUX și-au intensificat productia de pedale in ultimii doi ani, oferind o gamă din ce în ce mai mare de pedale incredibil de accesibile, dar cu un sunet bun. NUX este una dintre companiile care se află în centrul atentiei tuturor retailerilor.

Ace of Tone este un nou overdrive dublu, configurabil, care stivuiește două mini modele existente, Tube Man MkII pe partea stângă și bine-respectatul Morning Star pe partea din dreapta, respectiv un overdrive de tub și o clonă Blues Breaker cu înalte îmbunătățite.

Fiecare canal are propriul său comutator de pornire/oprire care poate fi configurat pentru a fi accesat sau trecut in real bypass printr-un comutator de pe panoul din spate.

Un comutator DIP în mijloc modifică rutarea, plasând fiecare circuit pe primul loc în lanț, în funcție de poziția acestuia.

Există, de asemenea, câteva caracteristici  suplimentare: țineți apăsat comutatorul din drerapta cu piciorul si veti activa funcția „bright” function” (the “shine” light din dreapta se va aprinde), în timp ce țineți apăsat comutatorul poti accesa butonul din stânga care se va aprinde si aceesa functia low-mids bump (LED-ul se aprinde) Interesant (și minunat), aceste două caracteristici de ajustare a tonurilor pot fi configurate independent pentru cele două canale.

 

Anul acesta va fi disponibil incepanda cu luna Martie 2022