Dreadbox Nymphes, Sintetizator analogic polifonic cu 6 voci, primul demo imagine și sunet

21-09-2021
Dreadbox Nymphes, Sintetizator analogic polifonic cu 6 voci, primul demo imagine și sunet

La Superbooth 21, Dreadbox prezintă Nymphes, un nou sintetizator analogic polifonic cu 6 voci, colorat și portabil, cu o interfață de utilizare practică.

Nu este un secret faptul că specialiștii greci de la Dreadbox lucrează la noi sintetizatoare. De ceva timp, dispozitivele noi sunt urmarite in mediul online. O nouă versiune pentru Superbooth 21 este acum disponibilă.

Sintetizatorul Nymphes este dedicat tuturor femeilor abuzate și asuprite. Fie ca vocile noastre să se unească și să aducă lumină, bucurie și fericire în această lume a nedreptății și inegalității. De fiecare dată când redați o notă pe acest sintetizator, imaginați-vă că le calmați durerea și veți deveni o ființă umană și un muzician de sintetizare mai bun.

Dreadbox Nymphes

Dreadbox Nymphes 6-Voice Poly Synth este un sintetizator polifonic complet analogic, cu o gamă largă de tonuri de explorat într-o unitate compactă și simplificată in utilizare. O forță a naturii, Nymphes poartă tradiția produselor Dreadbox numite după zeități grecești, datorită puterii și grației lor, acestea fiind inspirația pentru fiecare produs. Nymphes, o zeiță a naturii se mândrește cu un sunet cu adevărat autentic, cu toată căldura și caracterul pe care te-ai aștepta de la construcția complet analogică. Adăugați la aceasta, un reverb proiectat meticulos, care utilizează tehnologia Dreadbox, pentru a vă putea plasa sunetul într-un spațiu unic care adaugă expansiune și mișcare tonurilor dvs.

Având 12 anvelope și șapte LFO-uri, nu există nicio limită a cantității de manipulare tonală pe care o aveți asupra sunetului. Cu două anvelope, un LFO și un generator de zgomot pentru fiecare voce, este simplu și ușor să creați sunete cu cinci forme de undă din LFO care să poată intra cu ușurință în gama FM, puteți crea orice, de la adâncime, impact bas, pad-uri sau sunete de lead. În plus, fiecare voce are un sistem de filtrare dedicat, care prezintă atât un filtru rezonant 24dB / octavă, cât și un filtru high-pass 6dB / octavă, puteți crea un mix și puteți adăuga caracter și ton sunetului cu ușurință.

Manipulare simpla a sunetului

Lipsit de caracteristici dificile care duc la confuzia și încetinirea procesului creativ, Nymphes se concentrează pe furnizarea celei mai simple și organice metode pentru a crea tonuri autentice cu sunete naturale. Oferindu-vă acces la o serie de caracteristici pentru fiecare dintre cele șase voci, puteți explora o gamă largă de tonuri prin manipularea VCO inclusă cu Wave Forming, sub-oscilator, generator de zgomot, LFO, două generatoare de anvelope și filtrarea, toate incluse pe secțiunea de voce! Cu acesta, puteți transforma fiecare voce pentru a se potrivi cu o gamă diferită a spectrului sonor și pentru a adăuga o aromă unică cu fiecare voce.

Modulație profundă

Oferiți control deplin asupra fiecărei voci, Dreadbox Nymphes vă oferă funcții comune care se aplică fiecăreia dintre cele șase voci din semnal. Aici, vi se oferă acces la un LFO comun (etichetat LFO2) care poate fi setat să funcționeze în tandem cu orice număr de parametri multipli cu cantități diferite pentru fiecare parametru simultan. În plus, puteți utiliza o roată de modulație pentru a controla viteza, trebuie doar sa selectati în modul monofonic și vizați mai mulți parametri simultan pentru a ajusta și efectua rapid o performanță cu adevărat expresivă, cu atâtea nuanțe și subtilități, cât aveți nevoie pentru producția dvs.
Stocați și memorati până la 49 de presetări

Acum, că ați explorat tot ce există de oferit cu Dreadbox Nymphes, puteți stoca până la 49 de presetări de utilizator pentru a le rechema în orice moment, făcându-l alegerea finală pentru spectacole live, prin care puteți salva un set întreg de bănci de sunet direct în unitate și accesandu-le instantaneu. Dacă doriți să vă "scufundați" direct în producție și să explorați toate tonurile expansive și autentice pe care le oferă Nymphes, utilizați pur și simplu unul dintre cele 49 de presetări din fabrică incluse, care acoperă o gamă largă de tonuri și sunteti gata sa începeți cu sinteza de sunet instantaneu!
Găzduit într-o incintă robustă, din  metal, Nymphes este companionul ideal pentru muzicieni care cântă live sau cei din studio. Conectat prin MIDI prin conexiune USB sau DIN5, aveți o gamă versatilă de conectivitate pentru a vă conecta la setarea dvs. existentă și a utiliza motorul și puterea Nymphes pentru a crea sunete naturale și organice, oriunde vă aflați pe drum sau în studio.

Interfață

Pe partea din spate, aveți o iesire jack TS 1/4 mono, o ieșire de 1/8 căști, MIDI pe jack 3.5mm și un port USB. Acesta din urmă funcționează cu MIDI și poate fi utilizat pentru alimentarea unității. Da, puteți folosi și un alimentator.

La prima vedere, un sintetizator polivalent și compact, captivant, de la Dreadbox. Caracteristicile îmi amintesc foarte mult de arhitectura Roland Juno doar în dimensiuni mici și portabile. Un pic păcat că oferă MIDI doar pe mufa de 3,5 mm și alimentare prin USB. Ambele sunt excelente pentru realizarea de muzică mobilă, dar nu cele mai optime soluții pentru producția fără zgomot produs de conectarea cu cabluri standard audio.

Acesta va fi disponibil din luna Noiembrie 2021

Puteti comanda aici:

Dreadbox Nymphes