Despre noi - Tempo Music

Tempo Music - Distribuitor Instrumente Muzicale, Echipamente de Sunet, Lumini și Accesorii

Lansat în 2006 SC Tempo Music Impex SRL și a devenit unul dintre cei mai apreciați distribuitori de instrumente muzicale, echipamnete de sunet, lumini și accesorii din România, acum avînd o retea de distribuite in orasele importante din Romania.de clienți.

 

Scurt istoric

2006 - Tempo Music deschide, în cadrul magazinului Muzica, prima librărie cu partituri și metode de studiu. Oferă în premieră în România acces la peste 1.200.000 de titluri din portofoliul celor mai cunoscute edituri din lume: Hal Leonard, Music Sales, Edition Peters, Henle Verlag etc.

2007 - Devine distribuitor oficial pentru ASHTON MUSIC Australia.

2008 - Semneaza contract de distributie exclusiva pentru ARTURIA.

2009 - Ajung in Romania, chitarele clasice KREMONA, unele dintre cele mai apreciate chitare clasice. Artiști precum: Lulo Reinhardt, Roberto Corrias, Vadim Kolpakov, Xavier Padilla, interpreteaza la aceste chitare.

2009 - Este înregistrată prima editură, Editura MUSIC AND MORE, care are dreptul de difuzare și de comercializare a produselor/partituri și metode, în format electronic pentru MUSIC SALES LIMITED UK.

2010 - Este tradusă, adaptată și tipărită în Anglia, sub licența editurii Music and More, METODA DE PIAN JOHN THOMPSON. Primul tiraj este de 6000 de metode.

2011 - SIGMA GUITARS, alături de MARTIN GUITARS, sunt reprezentați în România doar prin Tempo Music. 

2012 - Tempo Music devine distribuitor exclusiv pentru SOUNDSATION MUSIC. Un renumit producător de instrumente muzicale din Italia cu tradiție de peste 50 de ani.

2014 - Este partener alături de Primăria București și de Boem Club în organizarea evenimentului Noaptea Muzeelor.

2014 - Este făcut primul import din America de chitare electrice SCHECTER. Tempo Music devine astfel distribuitor exclusiv pentru acest brand.

2014 - Sunt aduse spre prezentare și comercializare chitare electrice Schecter, serii limitate, sub semnătura artiștilor Jeff Lommis, Keith Merrow, Synyster etc.

2014 - ALPINE MUSIC SAFE din Olanda sunt reprezentați în România doar prin Tempo Music. Produsele lor, dopurile de protecție auz, se bucură rapid de succes. 
În cadrul distribuției apar noi colaborări cu magazine din țara, unde sunt prezenți dealeri pentru Music and More: Timișoara, Suceava, Craiova, Pitești, Baia Mare, Cluj Napoca.

2015 - Tempo Music devine distribuitor pentru NEKTAR TECHNOLOGY.

2016 - Tempo Music alături de Kremona sunt sponsori al unuia dintre cele mai prestigioase festivaluri de chitară clasică: Sinaia Guitar Festival, festival sub patronatul profesorului de chitară clasică Liviu Georgescu.

2017 - Tempo Music semnează contract de distribuție exclusivă pentru HH ELECTRONICS UK. Sunt importate primele boxe active si pasive ale acestui producator.

2018 - Chitaristul de la Vița de Vie și Days of Confusion, Cezar Popescu, devine endorser în România pentru Schecter Guitars prin agrementul cu Tempo Music.

2020 - Sunt furnizate echipamente de sonorizare pentru CSA Bucuresti. Sunt echipate: sala de gimnastica, sala de scrima si stadionul de rugby.

2020 - Tempo Music devine distribuitor NUX in Romania

2020 - Tempo Music importa in Romania, in exclusivitate, sintetizatoarele DREADBOX

2020 - Tempo Music lanseaza Zebra Music - primul site de inchiriere de instrumnete muzicale

2021 - Tempo Music devine reprezentant oficial pentru brandul HELVIA

2021 - Tempo Music este distribuitor exclusiv pentru Artiphon

Dreptul de autor al brandului Tempo Music

Întregul conținut al acestui site, inclusiv brandul Tempo Music, sunt proprietatea SC Tempo Music Impex SRL. Orice copiere a conținutului acestui site și publicarea sau promovarea în scop comercial fără aprobarea legală a autorului implică responsabilități juridice. Specificațiile produselor sau modificările aduse ulterior de către producătorii instrumentelor muzicale nu sunt responsabilitatea Tempo Music.